Angol gyerekeknek a Hegyvidéken

Ha azt mondod, angol gyerekeknek, azt mondom, Helen Doron!

Helen Doron – a módszer, mely képes fejleszteni a babákat, ami megadja az örömteli, játékos angol tanulás lehetőségét a bölcsiseknek, totyogóknak, mellyel képes mozgás, tánc, játék és zene közben észrevétlenül tanulni az óvodás korosztály.

De a Helen Doron angol nem csak a kisebb gyerekeknek jó! Ha a gyerek kisiskolás, ha nem tanulta még az angol nyelvet, vagy tanult már, de az az angol nem az igazi, akkor is a legjobb választás a Helen Doron gyerek angol.

Nyelvvizsga? Érettségi felkészítés? Ez nem gond, felépített módszerünkkel hamar és könnyen elérhető célok.

Egy hegyvidéki polgár nem szívesen mozdul ki otthonából. Ebben is jók vagyunk, nem kell bemenned a városba, ha gyerek angol foglalkozást keresel.

Végül, de egyáltalán nem utolsósorban, a mi tanáraink leglényege a gyerekek szeretete és értése. Nem csak szakmailag készültek fel erre a feladatra, hanem emberileg is.

Büszkék vagyunk a tanárainkra, gyerek angol tanítási módszerünkre, múltunkra, és a szerepre, amit betölthetünk a hegyvidéki közösségben.

Mert kik is ezek az emberek? Ha valaki úgy dönt, hogy az lesz az életcélja, hogy gyerekeket tanít, az igazán elkötelezett ember. Angol gyerekeknek? Ez nem csak egyszerű tanítás. Ez életfilozófia. A Hegyvidék Helen Doron iskolában 15 éve töretlenül dolgozunk azon, hogy ne „csak” a gyerekek, a szülők érezzék jól magukat, hanem a tanárok is.

Angol gyerekeknek? Nem, nem csak erről szól az életünk. Virágot ültetünk, szemetet szedünk, madarakat etetünk, futóversenyre járunk.

Táborozunk, és a táborozók visszajönnek, hogy a táborozókat táboroztassák. Tavaly nyolc önkéntesünk jött, és maradtak, mert jól érezték magunkat.

De nem csak ez. Angol gyerekeknek? Dehogy! Hiszen egyetemistáink is vannak, köztük olyanok, akik visszajöttek tanítani hozzánk.

Mi nem csak az „átlagot” várjuk. Mi minden gyereket szeretettel várunk, és mindenkiből kihozzuk a legjobbat.

Belőlük, magunkból, közösségünkből és a világból.

Angol gyerekeknek? Helen Doron Hegyvidék. Az okos választás.