Tábor a nyáron!

Tábor? Hát persze! Mindhárom hagyományos táborunkat megtartjuk!

Így lesz két tábor a Külker Parkban és egy Balatonfűzfőn.

Fontos, hogy a helyzet miatt egy esetleges újabb lezárás esetén a befizetett előlegek teljes egészében visszajárnak!

De egyébként minden a régi, minden a változatlan, szokott minőségben és rend szerint rendezzük meg táborainkat, ahová szeretettel várjuk régi és új táborozóinkat!

1.     Angol- és sport tábor

Dátum: 2020.07.13-17. és 07.20-24-ig. 830-1630

HelyszínKülkerpark, Budakeszi út 73/C

Program: Délelőtt: két angolóra, két sportóra. (úszás, tenisz/ falmászás) Délután: kézműves, pancsolás, szabad játék.

Korcsoport:       3-13 éves korig

Étkezés:             napi háromszor; tízórai, ebéd és uzsonna

Ára: 52.000 Ft/5 nap. Jelentős kedvezményt kapnak, akik június 8-ig jelentkeznek és be is fizetik a tábort, nekik 48000 Ft/5nap

Jelentkezési határidő: június 8. Később is fogadunk jelentkezéseket, de a jelentkezéseket továbbra is a befizetések sorrendjében tudjuk elfogadni és további kedvezményt nem tudunk biztosítani.

A tábor díja 2 hétre 90 000Ft/2*5nap.

A táborba a helyet az előleg befizetésével lehet biztosítani, amely összege 25.000Ft.

Jelentkezés a napközis táborba az alábbi linken: 

https://forms.gle/4w24aoDkzTf9LtZaA

Jelen helyzetre való tekintettel, ha valamilyen külső oknál fogva le kell mondanunk a tábort, akkor a befizetett összeg 100%-át utaljuk vissza.

Amennyiben a szülő/diák mondja le , június 8-ig a teljes összeget visszajárjúlius 6-ig történő lemondáskor a befizetett előleg feletti összeget tudjuk csak visszaadniJúlius 6. után már nem áll módunkban pénzt visszaadni, mert akkor már mi sem tudjuk az első napokat lemondani.

2.  Exkluzív Ottalvós angoltábor

Dátum: 2020.08.10-15., hétfő-szombat

HelyszínBalatonfűzfő

Program: Délelőtt: két angolóra, 2 kézműves. Délután és este: Sport, kirándulás, bobozás, kalandpark, vízi vidámpark, vetélkedő, szerepjáték, drámapedagógia, állatkert, vitorlázás, kis- és nagyvonatozás, strand, satöbbi-satöbbi.

Korcsoport:    4-18 éves korig. A 4-7 év közötti korosztály külön altáborban!

Étkezés:          napi ötször; reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna és vacsora (a tízórai vagy uzsonna mindig gyümölcs vagy zöldség)

Ára: 78000 Ft. Kedvezményt kapnak azok, akik a tábor díját június 29-ig befizetik. Az early bird ár 69000Ft/6nap 5 éjszaka. 

Jelentkezési határidő: június 29. Jelentkezéseket később is elfogadunk, de a jelentkezéseket a befizetések sorrendjében tudjuk elfogadni és további kedvezményt nem tudunk biztosítani!

A táborba a helyet az előleg befizetésével lehet biztosítani, amely összege 35.000Ft/fő.  

Jelentkezés az alábbi linken: 

https://forms.gle/wVPUXpvkTWAAsQy3A

Jelen helyzetre való tekintettel, ha valamilyen külső oknál fogva le kell mondanunk a tábort, akkor a befizetett összeget teljesen visszaadjuk.

Ha a szülői mondja le a tábort, július 20-ig a teljes összeget visszaadjuk, augusztus 8-ig történő lemondáskor a már befizetett előleg (35 000 ft) feletti összeget. Augusztus 8. után, már nem áll módunkban pénzt visszaadni, mert akkor már a befizetett összegből a felmerülő költségeket fedeznünk kell. Viszont van mód a 2. részlet helyszínen történő befizetésére.

Táborainkba az éppen hatályos egészségügyi előírásokat betartva kérünk szépen egészségügyi nyilatkozatot/igazolást.