Vida Kitti

Az angol nyelv már egészen pici korom óta része az életemnek. Emlékszem, hogy az óvodában mennyire jó buli volt játszani az óvó nénivel, és közben angolul tanulni. Ez az az élmény, ami örök nyomot hagyott bennem, és megszerettette velem a nyelvtanulást. Később,  mikor az egyetemi éveim alatt találkoztam a Helen Doron Early English metódussal az egyik csoporttársamon keresztül, egyből tudtam, hogy ez az a munka amit csinálni szeretnék!

A Helen Doron Nyelviskola az a hely, ahol úgy taníthatom a gyerekeket, mintha én is egy lennék közülük!

Játszunk, éneklünk, táncolunk, rajzolunk a kisebbekkel, és különböző érdekes feladatokat végzünk a nagyobb diákokkal. Minden egyes igyekezet dícséretet kap az órán, így a gyerekeknek nincs csalódás élményük. Azt is megtanítjuk nekik, hogy rendben van, ha hibáznak, hisz ez által tanulunk és fejlődünk. Ez az a hozzáállás, ami minket, Helen Doron tanárokat, és diákokat folyamatosan motivál!

Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem végzős mester szakos hallgatója vagyok, Anglisztika, Alkalmazott nyelvészet szakon.

Az első diplomámat három évvel ezelőtt szereztem, szintén ezen az egyetemen, Anglisztika tanulmányokból.

Az alapszak elvégzése után fél évet Angliában, egy London melletti kisvárosban töltöttem aupair-ként, ahol megszereztem a Cambridge felsőfokú angol nyelvvizsgámat is.

Helen Doron tanárként 2018 óta dolgozom, és imádom, amit csinálok!

Tanítottam már óvodás csoportokat, nagyon fiatal gyerekőcöket (3-6 év), iskolás diákokat (6-11 év), tiniket és felnőtteket is, magándiákként.

Minden egyes évkezdés, vagy egy új csoport indítása is nagy feladat a számomra, de szeretem a kihívásokat, hisz mindenből csak tanulni lehet!

Célom, hogy megszerettessem a gyerekkel a nyelvtanulást, és megmutassam nekik, hogy nyelveket tanulni nem is olyan nagy falat, mint amilyennek sokan gondolják! 🙂